Bent u een bedrijf in de elektrotechniekbranche en op zoek naar gemotiveerde studenten? En zoekt u ook naar goede manier om in contact te komen met deze studenten? Dan willen wij u graag wat vertellen over onze studievereniging: “s.v. Silicium”.

s.v. Silicium is een studievereniging voor (toekomstig) elektrotechnische ingenieurs aan Avans Hogeschool. Deze is opgericht voor en door studenten om een beter beeld van de beroepspraktijk te krijgen. Dit beeld zouden we over het algemeen willen verscherpen door het organiseren van kleine  evenementen in samenwerking met het bedrijfsleven. 

Tijdens deze evenementen willen wij bedrijven uitnodigen om een lezing te houden over onderwerpen om onze kennis binnen uw vakgebied nog meer te vergroten. Er zal ook nog gelegenheid zijn om uw bedrijf voor te stellen aan de studenten. Op deze manier willen wij een win-win situatie creëren: studenten hebben meer geleerd over het vakgebied  en het bedrijf kan potentiële stagiaires of zelfs nieuwe collega’s werven. Naast lezingen worden ook nog netwerkborrels georganiseerd. Deze borrels zorgen ervoor dat op studenten en  bedrijven in een gezellige sfeer met elkaar in contact kunnen komen.  

Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk studenten aanwezig kunnen zijn bij onze activiteiten willen wij ervoor zorgen dat studenten gratis naar deze activiteiten kunnen. Hierom vragen wij aan u als bedrijf een kostendekkende bijdrage per activiteit te leveren en zullen wij verder de organisatie regelen binnen de studievereniging. Graag gaan wij, het bestuur, in gesprek met u om er dit verder uit te werken.

Om contact op te nemen met ons om samen een activiteit te organiseren kan dat door ons te mailen naar info@svsilicium.nl óf via onze ‘contact’- pagina op de website! 

Hopelijk tot snel! 

Het bestuur van s.v. Silicium

Lezing E-Plan 2022
Demo Lezing Test Architect

Bent u een bedrijf in de elektrotechniekbranche en geïnteresseerd in een samenwerking?
Vul dan onderstaand formulier in.

    Voorkeur evenement:

    Voorkeur studenten: