Kevin van Hooijdonk
Media functionaris

media@svsilicium.nl


Bram van der Weijden
Penningmeester

Penningmeester@svsilicium.nl


Sjoerd Leenders
Secretaris

 Secritaris@svsilicium.nl


Tom de Vries 
Voorzitter

voorzitter@svsilicium.nl

Tom de Vries

Ik ben Tom de Vries, voorzitter van S.V. Silicium en 3e  jaars student Elektrotechniek te Avans Hogeschool te Breda, de geweldige en gezellige stad die ik nu ook mijn thuis noem. Toen ik begon met deze opleiding was ik bang dat ik veel sociaal contact zou missen door de corona epidemie. Gelukkig werd dat jaar S.V. Silicium opgericht en organiseerde het gelijk als bloednieuwe vereniging veel leuke activiteiten. Dat is de reden waarom ik dit jaar er alles op ga zetten om als voorzitter Hilbert zo goed mogelijk te ondersteunen in zijn doelstellingen. Daarnaast wil ik graag dat de vereniging zich bezig gaat houden met het promoten van de opleiding. Het ziet er namelijk naar uit dat er steeds minder mensen beginnen met de opleiding. En al helemaal als er gekeken wordt naar het aantal vrouwen dat de studie binnenkomt is het de laatste drie jaar heel slecht gegaan. Dit is jammer want elektrisch ingenieurs zijn hard nodig en het is natuurlijk altijd gewenst als de opleiding door een divers aantal mensen wordt gevolgd om het vak in leven te houden.

Naast mijn stint als voorzitter ben ik ook stageloper bij MA-IT, de hoofdpartner van de vereniging en organisator van veel leerzame activiteiten. Naast deze serieuze rollen blijf ik toch ook student en besteed ik mijn vrijetijd het liefste door gezellig op stap te zijn of om in het zonnetje lekker te genieten van een witbiertje of goede tripel. Met zeik weer zit ik dan weer het liefste binnen mijn favoriete series, anime en games in te halen

Sjoerd Leenders

Ik ben Sjoerd Leenders, woon in Breda en komend jaar ben ik de nieuwe secretaris van S.V. Silicium. Na het proberen van verschillende studies heb ik uiteindelijk mijn plaats gevonden bij de opleiding Elektrotechniek aan Avans Hogeschool in Breda en zit nu in het derde jaar van de opleiding. In het afgelopen jaar heb ik als een van de commissiehoofden binnen de vereniging mogen meehelpen met het organiseren van mooie evenementen zoals de Future of Energy. In deze tijd heb ik vooral het enthousiasme van het toenmalige bestuur en de ondersteuning van studenten, docenten, bedrijven en andere organisaties voor de vereniging en diens activiteiten als erg positief ervaren. Als secretaris van S.V. Silicium ga ik me onder andere bezighouden met het onderhouden van contacten met organisaties en bedrijven en verscheidene administratieve taken binnen de vereniging.

Naast mijn studie en activiteiten voor de vereniging vind ik het erg leuk om te squashen, tennissen, piano te spelen en op zijn tijd een serie te bingewatchen. Ik ga met frisse moed dit bestuursjaar in en hoop dat we ook dit jaar weer veel nieuwe enthousiaste leden te mogen verwelkomen om samen deze prachtige studievereniging nog mooier te maken dan hij al is.

Bram van der Weijden

Mijn naam is Bram, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Etten-Leur. In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje, kijk ik graag sport en het liefst beoefen ik het zelf ook. Zo ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en voetbal ik ook bij Unitas 30 in Etten-Leur. Natuurlijk ben ik in het weekend bij NAC Breda te vinden om van het mooie voetbal te genieten in de mooiste stad van Nederland. Ik ben momenteel bezig aan mijn derde jaar Elektrotechniek. Ik heb binnen S.V. Silicium de functie van penningmeester over mogen nemen van mijn voorganger Christian. Ik heb al veel mogen leren van hem en nu mag ik het zelf gaan doen. Door het vorige bestuur hebben wij als studenten meer inzicht gekregen over bedrijven waar we later kunnen gaan werken en wat we daar precies gaan doen. Ook heb ik door de studievereniging meer contact met andere leerjaren, dit is fijn omdat Elektrotechniek een kleine opleiding is (met in mijn jaar maar 16 klasgenoten!) en ik zo met meer studenten met dezelfde interesses kan praten. Ook is het natuurlijk gezellig om nieuwe mensen te leren kennen. Zolang ik in het bestuur zit ga ik ervoor zorgen dat Elektrotechniek een hechte opleiding blijft en dat studenten in contact kunnen komen met bedrijven.

Kevin van Hooijdonk

Ik ben Kevin van Hooijdonk ik ben 20 jaar en woon in Klein-Zundert. Ik ben 3e jaars student elektrotechniek en ben mediafunctionaris van Sv silicium. Ik houd me binnen het bestuur bezig met alles omtrent social media en communicatie naar onze leden. Ik vind het belangrijk dat er onderling sfeer is tussen de leden en dat er contacten worden gelegt tussen verschillende leerjaren zodat je elkaar kan helpen. Buiten activiteiten van de studievereniging kun je mij vinden in de corsotent bij buurtschap Stuivezand. Verder vind ik het leuk om op zondag een balletje te trappen en naderhand een pilsje te doen en een potje te darten. Buiten dat hou ik ervan om met vrienden of medestudenten op stap te gaan en een gezellige avond te hebben.

Oud Besturen

2021-2022

Rico Jie-Foeng-Sang
Secretaris

Corbin Smink
Vice-Voorzitter

Kevin Heast
Voorzitter

Christiaan Porro
Penningmeester

2021-2022

Kevin van Hooijdonk
Media Functionaris

Tom de Vries
Vice-Voorzitter

Hilbert de Kwant
Voorzitter

Bram van der Weijden
Penningmeester

Sjoerd Leeenders
Secretaris