Rico Jie-Foeng-Sang
Secretaris

secretaris@svsilicium.nl


Corbin Smink
Vice voorzitter

vicevoorzitter@svsilicium.nl


Kevin Haest
Voorzitter

voorzitter@svsilicium.nl


Christian Porro
Penningmeester

 penningmeester@svsilicium.nl

Kevin Haest

Ik ben Kevin, ik ben 22 jaar, woonachtig in Rijsbergen, derde jaars student Elektrotechniek en in het komende jaar de voorzitter van s.v. Silicium. In deze functie ga ik zorgen voor het opzetten van nieuwe commissies, evenementen, ledenwerving, onderhandelingen met partners en daarnaast leidinggeven aan het bestuur en de vereniging.  

Ik vind het belangrijk om studenten een stem te geven en elektrotechniek op de kaart te zetten. Naas het voorzitterschap vervul ik daarom nog allerlei functies binnen Avans, zo ben ik opperpromo, vertegenwoordig ik mijn achterban in de academie raad en heb ik een tijdje in het studentenplatform gezeten. Naast studeren, allerlei buitenschoolse activiteiten en het voorzitterschap is er ook tijd om te ontspannen, hierin sport ik veel, drink ik graag een biertje (bij voorkeur een tripel karmeliet) en ben ik geregeld aan het “beunen”.  

Rico Jie-Foeng-Sang

Mijn naam is Rico Jie-Foeng-Sang ik ben 22 jaar en woon in Breda. Momenteel studeer ik Elektrotechniek aan het Avans hogeschool in Breda en zit ik net als de andere bestuursleden in het derde leerjaar. Tijdens een drankje op het terras met onze medestudenten hadden we het over, wat nou precies de mogelijkheden zijn na het behalen van een bachelor Elektrotechniek. Niet iedereen had hier een antwoord op en kwamen zo op het idee hiermee iets te gaan doen. Een paar weken later werd hier werk van gemaakt en zie hier “ta da” een nieuwe studievereniging voor de opleiding Elektrotechniek. Het komende jaar zal ik daarom de taak als secretaris op mij nemen. En zal hierbij de taken zoals onderhouden van social media, het reageren op emails waar nodig en notuleren tijdens de vergaderingen met plezier uitvoeren. Buiten school en/of vereniging activiteiten, ben ik er zeker niet vies van om een drankje te doen met vrienden of medestudenten. Daarnaast doe ik nog aan voetbal en wanneer er tijd voor is stream ik nog wel eens een serie op netflix.

Christian Porro

Ik ben Christian, ook derdejaars en ben 21 jaar.  Kom uit de mooiste stad van Nederland, namelijk de parel van het zuiden en spendeer gek genoeg mijn dag vaak op school.  Er is namelijk niks zo fijn als het gebruiken van een 79-inch scherm om je schoolwerk op te maken en ondertussen gratis worstenbroodjes of muffins te krijgen tijdens het leren. Als havist ben ik  doorgestroomd naar Elektrotechniek en had geen idee wat ik eigenlijk wilde later. Ik was door een vriend van me aangespoord om ook deze studie te gaan doen en het is zeker goed bevallen! Afgelopen jaren heb ik mezelf echter ook afgevraagd wat ik eigenlijk met deze studie zou kunnen als ik later eenmaal m’n bachelor binnen heb. 

Om hier voor mezelf (en hopelijk jullie ook) een antwoord op te krijgen was ik samen met deze toffe gasten geëngageerd om hier echt werk van te maken. Vandaar geniet ik vanaf de oprichting van de functie Penningmeester en ben ik druk bezig om alle financiële zaken goed op orde te houden en daarnaast vind ik  het erg leuk om ideëen op tafel te gooien en daar daadwerkelijk  iets mee te doen. Ik zag deze functie al gauw zitten omdat ik altijd al van huis uit erg op mijn centjes heb gelet. Voor de vereniging zal ik desalniettemin hetzelfde doen en ervoor zorgen dat we nooit in de problemen komen. 

Corbin Smink

Mijn naam is Corbin Dayne Smink en ik ben 23 jaar. Ik ben afkomstig van Calgary Canada maar woon nu net over de grens in Meerle België. Momenteel ben ik de eerste vicevoorzitter van s.v. Silicium. Mijn taken binnen Silicium zijn het ondersteunen van de voorzitter en bij afwezigheid taken overnemen.  

Voor dat ik op Avans elektrotechniek ben gaan studeren was ik een student op TU Eindhoven en maakte deel uit van een studie verenging. De ervaringen buiten de opleiding tussen mede studenten miste ik meteen. Je weet wat ze zeggen als het er niet is maakt het dan zelf. Zo ben ik aangesloten bij mijn medebestuursleden en hopen we samen hier een succes van te maken. Naast mijn opleiding hou ik wel van een goed boek of een leuke game sessie.