Peter van de Weteringen
Voorzitter

voorzitter@svsilicium.nl


Justin Dudok
Secretaris

Secretaris@svsilicium.nl


Joes Tilborghs
Penningmeester

Penningmeester@svsilicium.nl


Niels van Eijkeren
Algemeen bestuurslid

info@svsilicium.nl


Justin Poppe
Algemeen bestuurslid

 Media@svsilicium.nl

Peter van de Weteringen

Ik ben Peter van de Wetering, de voorzitter van SV Silicium. Ik ben een derdejaars student op de opleiding elektrotechniek. Ik had niet verwacht dat ik ooit voorzitter van een studievereniging zou worden, maar nu ik het ben, heb Ik er veel zin om een goede voorzitter te zijn en om de vereniging nog beter te maken. Vorig jaar was commissie hoofd in de studievereniging. Ik was toen verantwoordelijk voor de evenementen die georganiseerd werden door de vereniging. Dit vond ik leuk om te doen en ik vond het mooi om bij te dragen aan de opleiding. Dit wil ik ook graag doorzetten in mijn derde jaar dus ben ik in het bestuur gegaan om de vereniging en de opleiding beter te maken voor de studenten. Dit kunnen we voornamelijk doen door goede evenementen op te zetten voor de studenten. Hier ga ik mij dus ook voor inzetten. Ik hoop dat ik aan het einde van mijn schooljaar terug kan kijken op een geweldige jaar waarbij ik veel geleerd heb en dat Silicium een nog betere vereniging is dan het al was. 

Justin Dudok

Ik ben Justin Dudok, secretaris van s.v.Silicium voor het komend schooljaar en een derdejaars student aan de opleiding Elektrotechniek te Avans Hogeschool Breda. Ik ben 20 jaar oud en woon in Breda. Ik was in mijn eerste jaar commissielid van de opendagen voor s.v.Silicium en in mijn tweede jaar commissiehoofd geworden van de opendagen commissie. Ik heb in die periode veel geleerd en wilde graag meer voor de studievereniging doen dus heb ik me aangemeld voor kandidaat voor secretaris. Met de functie van secretaris zal ik vooral bezig zijn met verschillende bedrijven in contact kom en verscheidene administratieve taken binnen de vereniging. Voor mijn studie loop ik het eerste half jaar stage en ga in het tweede helft mijn differentiatie doen. De taak van secretaris zal ik zo goed mogelijk proberen te combineren met mijn studie en werk. Naast mij studie en werk doe ik ook nog aan karate en in mijn vrije tijd ben ik lekker bezig met gamen. Ik hoop dat ik mijn opleiding en studievereniging kan ondersteunen als secretaris en er een zo leuk mogelijk schooljaar van te maken 

Joes Tilborghs

Ik Mijn naam is Joes, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Rijsbergen. In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje en ben ik vaak te vinden in de sportschool. Ik ben momenteel bezig aan mijn derde jaar Elektrotechniek. Ik heb binnen S.V. Silicium de functie van penningmeester over mogen nemen van mijn voorganger Bram. Ik heb al veel mogen leren van hem en nu mag ik het zelf gaan doen. Door het vorige bestuur hebben wij als studenten meer inzicht gekregen over bedrijven waar we later kunnen gaan werken en wat we daar precies gaan doen. Ook heb ik door de studievereniging meer contact met andere leerjaren, dit is fijn omdat Elektrotechniek een kleine opleiding is (met in mijn jaar maar 21 klasgenoten!) en ik zo met meer studenten met dezelfde interesses kan praten. Ook is het natuurlijk gezellig om nieuwe mensen te leren kennen. Zolang ik in het bestuur zit ga ik ervoor zorgen dat Elektrotechniek een hechte opleiding blijft en dat studenten in contact kunnen komen met bedrijven. 

Niels van Eijkeren

Mijn naam is Niels, ik ben 22 jaar oud en ik kom uit Goes. Ik ben algemeen bestuurslid voor S.V. Silicium en zit op dit moment in het 3e leerjaar van de opleiding Elektrotechniek. Mijn interesses/hobby’s zijn voetbal en lezen. Zo voetbal ik zelf bij RCS in Oost-Souburg en kijk ik graag naar wedstrijden, ook lees ik in mijn vrije tijd graag boeken. Ik ben algemeen bestuurslid geworden, omdat ik het voorbestaan van de studievereniging belangrijk vind. Zelf heb ik ook mogen genieten van, door vorige besturen georganiseerde evenementen en vind ik het belangrijk dat nieuwe en toekomstige studenten hier ook nog van kunnen genieten. Zelf heb ik het vorige schooljaar mogen helpen bij de organisatie van de Future of Energy. Graag zou ik dit willen doorzetten door nieuwe leuke en leerzame evenementen te organiseren. Daarnaast is het ook gewoon erg leuk om met medestudenten vanuit hogere en uit lagere leerjaren in contact te komen. Als algemeen bestuurslid zal ik staan voor verbondenheid binnen de studievereniging en wil ik zoveel mogelijk elektrotechniek studenten betrekken bij de studievereniging om er gezamenlijk een zo leuk mogelijk studiejaar van te maken. 

Justin Poppe

Mijn naam is Justin Poppe, ik ben 22 jaar oud en woon in Terneuzen, zeeland. Momenteel ben ik bezig aan het derde leerjaar van de opleiding elektrotechniek en zit ik op kamers in Breda. Buitenom school, liggen mijn interesses voornamelijk bij voetbal en fitness en ben ik ook niet vies van een alcoholische versnapering. Binnen de studievereniging heb ik de rol van algemeen bestuurslid op mij genomen samen met Niels. Ik heb voor deze rol gekozen omdat ik het belangrijk vind dat de studievereniging veel activiteiten organiseert. Denk hierbij aan leuke activiteiten om de studenten beter te leren kennen, maar ook het in contact komen met bedrijven. Voor deze taken heb je als algemeen bestuurslid meer tijd, dus kan de focus ook grotendeels gelegd worden op het organiseren van deze activiteiten. Ook ben ik gemachtigd om de sociale media te beheren en tijdens de leuke en leerzame activiteiten content te maken. De komende tijd in het bestuur van Sv Silicium zal ik mij inzetten voor de activiteiten en de samenhorigheid tussen studenten en bedrijven.

Oud Besturen

2021-2022

Rico Jie-Foeng-Sang
Secretaris

Corbin Smink
Vice-Voorzitter

Kevin Heast
Voorzitter

Christiaan Porro
Penningmeester

2022-2023

Kevin van Hooijdonk
Media Functionaris

Tom de Vries
Vice-Voorzitter

Hilbert de Kwant
Voorzitter

Bram van der Weijden
Penningmeester

Sjoerd Leeenders
Secretaris