Wie zijn wij?

MA-IT MyAutomation is de kennis leverancier voor de industriële- en kantoorautomatisering. Vanuit vestigingen in Deventer, Eindhoven, Gorinchem, Almere en Assen zijn onze engineers dagelijks bezig om mooie software oplossingen voor gerenommeerde klanten  te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden.

Kennis, kennis, kennis en kennis

De kennis en de professionaliteit van onze engineers is ons visitekaartje. Daarvoor trainen wij onze engineers met bijvoorbeeld onze drie maanden durende IA Professionals Academy, assertiviteitstrainingen, social skill trainingen, robotica trainingen en toegepaste technische trainingen.

Samenwerking MA-IT

Verschillende HBO opleidingen in Nederland trainen hun docenten bij ons en zien ons als kennis leverancier om hun opleidingen te verbeteren en te laten aansluiten bij de praktijk.

Tevens organiseren wij elk jaar onze Summer Schools op het gebied van PLC Techniek als wel Eplan Hardware Engineering. De Summer Schools zijn voor studenten HBO/WO met een technische achtergrond. Ze kunnen zich verdiepen in de wereld van de Industriële Automatisering. https://www.iaprofacademy.nl/ia-academy-summer-school-2022/

Afstuderen

MA-IT MyAutomation vindt het belangrijk dat studenten in hun eindfase van de studie kunnen werken aan praktijkgerichte opdrachten. Hierom hebben zij elke periode vele uitdagende opdrachten in ons werkveld. Hierdoor komen studenten daadwerkelijke in aanraking met de praktijk. Kijk gerust op: https://my-automation.nl/hbo-wo-ia-it-afstudeeropdrachten/

Na je studie

Hoe begin je na je studie je loopbaan? Ga je eerst de vervelende klusjes doen? Twee jaar HMI plaatjes tekenen? Of ga je meteen goed aan de gang? Ons trainee programma is de beste in de markt. Met een goed salaris, een training van drie maanden die je gelijk op weg helpt en een mooi eerste project waar je echt mee kunt doen op niveau.

Kijk eens op https://my-automation.nl/carriere-werken-bij/ wat MA-IT MyAutomation je kan bieden.

Neem contact op:
Fabian Grootfaam
e-mail

Bezoek ook de website.